Student- och examenstårtor

Vi tar fortsatt emot beställningar av tårtor som vanligt! Vi har utökade öppettider under studentveckorna för att förenkla leverans och hämtning av tårtor. Butiken håller vi stängd för drop-in besök tillsvidare pga av Corona. Önskar ni komma i kontakt med oss är ni välkomna att höra av er på mail eller telefon.   Hjärtligt välkomna […]

Continue Reading…

0 comment

Förändringar till följd av Corona

Vi har till följd av Corona naturligtvis blivit påverkade i vårt arbete. Vi har möjlighet att ta emot beställningar i samma utsträckning som tidigare. Dock tar vi inte emot någon för möte eller beställning av tårtor i butiken. Ni är välkomna att maila eller ringa oss så håller vi kontakt där istället. Vi har alltså […]

Continue Reading…

0 comment

PROVSMAKNING 15 FEBRUARI

Nu har det blivit dags för provsmakning igen! Lördagen den 15 februari har vi årets första provsmakningstillfälle. För er som är intresserade får ni gärna maila in er förfrågan till oss. Vi tar in anmälningar tom. den 12/2.   Provsmakningen funkar som så att ni hämtar upp era smakbitar för att sedan prova dem hemma […]

Continue Reading…

0 comment

På kurs

Vi är på kurs under ett par dagar för att få inspiration till massa nya goda fyllningar och bottnar. Det ska bli så spännande! Ni är hjärtligt välkomna till oss igen den 28 november kl 14.00!

Continue Reading…

0 comment

Sommaröppet

Vi kommer under sommaren ha följande öppettider: ons-fre kl 14-17 & lör 10-13. Undantag är den 17-18 juni då vi kommer ha stängt. Maila oss gärna era frågor så svarar vi så snart vi får möjlighet!   Glad sommar önskar Tårtesset!  

Continue Reading…

0 comment

Midsommarstängt

Vi kommer ha stängt under midsommarhelgen from den 20 juni tom 25. Därefter kör vi på som vanligt igen och ni är välkomna under våra ordinarie öppettider. Glad midsommar! 

Continue Reading…

0 comment

Utökade öppettider för studentveckorna

Vi kommer under vecka 23, 24 & 25 att ha utökade öppettider. Måndag – fredag kl 10-17 (13-14 lunchstängt). Lördag kl 10-13. Önskar ni studenttårta från oss rekommenderar vi er att beställa er tårta snarast då vi börjar bli fullbokade. Välkomna!

Continue Reading…

0 comment

Provsmakning juni inställd!

Vi kommer dessvärre ställa in provsmakningstillfället i den 15 juni. Vi är ledsna för detta och välkomnar er istället till nästa gång vilket är den 13 juli. Önskar ni ta del av smakbitarna i juli mailar ni info@tartesset.se Hjärtligt välkomna!

Continue Reading…

0 comment

Semesterstängt

Vi kommer ha stängt from den 20/5 tom 24/5 för att ladda upp oss inför sommaren! Vid förfrågningar eller övrig kontakt var goda maila oss. Vi svarar så snart vi är tillbaka.    

Continue Reading…

0 comment